anthony-tony-kelly-pilt
Foto Anthony Kelly, aitäh!

Oma elu viiendal näitusel ja 14-kuuselt võitis väike Robbie BEST IN SHOW ja BEST IN SHOW JUUNIORI tiitli kõikide tõugude näitusel Tartus 11.01.2014! Ma ei suuda seda siiani uskuda!

10.01.2015 Tartu rahvuslik näitus:

  • TAWASTWAYS’S SNOWHOLIC (Robbie) oli tõu parim juunior, tõu parim, sai rühmas II koha ja oli kolmas Best in Show Junior võistlusel! Labradore hindas Jose Vidal Montero, Hispaaniast, rühma hindas Igor Vyguzov Venemaalt ja BIS-juunior võistlust Markku Kipinä Soomest.
  • NIPNTUCK FIRST LADY (Emma) oli parim emane-3 SK-ga.

Järgmisel päeval, 11.01.2015, rahvuslikult näitusel:

  • TAWASTWAY’S SNOWHOLIC (Robbie) oli taas tõu parim juunior, tõu parim, võitis rühma ja oli BEST IN SHOW koer näitusel! Ta võitis samuti BEST IN SHOW JUUNIORi võistluse! Tõugu, rühma ja BIS hindas Anthony Kelly Iirimaalt, BIS juunioride kohtunikuks oli Jose Vidal Montero Hispaaniast.
  • NIPNTUCK FIRST LADY (Emma) oli parim emane ja sai SERDi (mis teeb temast nüüd Eesti tšempioni!) ja VSP.

Olen väga väga õnnelik tulemuste üle, labradori jaoks on alati suur au Best In Show ringis joosta, seda juhtub nii harva. Suur tänu kohtunikele, kes pidasid Robbiet tema õrnas vanuses selle au vääriliseks!

Robbie andis endast parima, mulle näis, et ta üritas BIS-ringis liputada saba muusika rütmis. Tõeline show-mees!

Aitäh, Päivi, sellise laheda koera eest!