GENUINE MY BRAND OPTIMUS CANIS (Lucca) võitis mõlemal päeval, nii 26. kui 27.septembril Tallinnas, rahvuslikul näitusel isaste juuniorklassi ning saavutas teisel päeval tõu parima isase, tõu parima juuniori ning VSP tulemuse. Samuti sai Lucca oma kolmanda juuniorserdi, mis teeb temast nüüd juunior-tšempioni. Jälle põhjust rõõmustada! Esimesel päeval oli kohtunikuks Ivan Vasiljevic (Serbiast) ning teisel päeval Anne Livo Buvik (Norrast). Esimesel päeval esitas Luccat Maarja, suur aitäh!

 

GENUINE MY BRAND OPTIMUS CANIS (Lucca) won the Male Junior Class on both days in tallinn national Dog Show on 26th and 27th September. On the second day he was also Best Male, BOB-Junior and BOS: He also gained his third Junior CC, which makes him now a Estonian Junior Champion. On the first day Labradors were judged by Ivan Vasiljevic (Serbia) and on second day by Anne Livo Buvik (Norway). On the first day Lucca was shown by Maarja, thank You!